Haber

Giresun’da Meral Akşener: “Cumhur İttifakı’nın Küçük Ortağı çıktı. ‘Vücutlarına kurşun girecek’ dedi. Demek Sinan Ateş böyle katledildi”

HABER: BECERİ BAĞIŞ – Kamera: FURKAN ERDEM

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Giresun Cumhur İttifakı’nın küçük ortağı ‘Millet İttifakı’nda vatandaşlara seslenirken ‘Bedenlerine kurşun sıkılacak’ dedi. “Ayakkabı numarasına kadar herkesin kim olduğunu bilenler Recep Bey azmettiriciyi de katili de yakalayamazsınız. Bengisu’nun ve Banuçiçek’in genç akademisyen babası Ankara’nın göbeğinde katledildi, bir şey yok. “Bu büyük bir ciddiyetsizlik, başlı başına büyük bir korkaklık, başlı başına herkes için bir tehdit” dedi.

Meral Akşener bugün Giresun mitingini düzenledi. Giresunlulara seslenen Akşener, şunları söyledi:

“AYIN 14’ÜNDE İKİ ŞEY OLACAK. BİRİ 13. BAŞKANIMIZ KEMAL KILIÇDAROĞLU OLACAK, DİĞERİ BAŞBAKAN MERAL OLACAK”

“Ayın 14’ünde iki şey olacak. Biri 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, diğeri de Başbakan Meral olacak. Beğenir misiniz? Çoğalttık bugün çokuz. Çünkü ben böyle gideceğim.” hayatımda ilk defa bir seçim.30 yıldır aktif siyaset.Türkiye’de bu kadar uzun siyasetin içinde olan tek kadın benim.Bir yandan da siyasi bir aileden geliyorum.Bir anım var. 50 yıllık.Benim yaşımdakiler bilir ki hayatımızda böyle kirli bir dil kullanılmamıştır… Tehditler,hakaretler,iftiralar…Böyle bir şey görmedim daha seçime gidiyoruz bayram seçmenin, seçim seçmenin nikahıdır.Çünkü seçmen velinimettir.Seçmenin karşısında bütün siyasetçiler hazır ve hazır olmalıdır.Seçmeni dinlemeli, milletini dinlemeli, derdini anlamalı, O derde bir analiz üretsin, sonra o analizler o projeler üzerinden bir vizyon anlayışıyla yarışsın.

“GİRESUN’A BAKTINIZ. FERRERO’YA FINDIK SATIN ALDINIZ”

Bu ülkenin Cumhurbaşkanı kaybedeceğini anlayınca burayı şereflendiren kıymetli Giresunlu hemşehrilerim hepimize ‘Allahsız, kitapsız, dinsiz, inançsız’ dediler. ‘Darbeci’ dedi, ‘işgalci’ dedi. Ey Recep Bey; gel gör burayı Onlar Giresunlu. Bu insanlar Giresun’un kadınları, erkekleri ve gençleridir. Yıllarca ‘Ceketimi asarsam, şapkamı asarsam seçilirim, seçilirim’ dediniz. Bu yüzden Giresun’u ihmal ettiniz. Giresun’u özlediniz. Fındığı Ferrero’ya verdin. Fındık üreticisinden ayrıldınız. Yabancılara, uluslararası şirketlere teslim ettiniz. Şimdi çıktı, ‘yerli ve milliyim’ diyorsunuz. Burayı onurlandıranlar ‘işgalciler’. Çık oradan. Nerede yerlisin, nerede millisin?

“SEÇİMLERE HİÇ BU KADAR KİRLİ BİR DİLLE GİTMEDİK. BU ÜLKEDE KADINLARA ‘SÜRTÜK’ DENİLİYOR”

Hiç bu kadar kirli bir dille seçime gitmemiştik. Bu ülkede kadınlara ‘sürtük’ deniyordu. Bu ülkede kadınlara ‘düşük’, ‘çürük’ deniyordu ve hiçbir fark yoktu. Recep Bey’in İstanbul’daki son toplantısında bir pankart var. Sayın Kılıçdaroğlu için söyleniyor; ‘Eş gibi mutfakta dikilmek yerine arı gibi çalışan bir lider istiyoruz’. Ayıptır, günahtır. Her birinizi bir anne doğurdu. Bu ahlaksız. Allah’ın bir kulu o sancağı indirmedi. Çocuklarımıza baktık, ailemize baktık, tarlada çalıştık, işte çalıştık, evde çalıştık, üstelik erkeklere hakaret etmeye alıştık. adımız ne O bir eş. Çık oradan. Keşke ‘eş’ olabilseydin. Kafalarını yediler.

“PSİKİYATRİSTLERİN TEDAVİSİNE İHTİYAÇLARI VAR”

Birisi, kazanırsak erkekleri erkeklerle evlendireceğimizi söyledi. Kazansaydık, insanların ve hayvanların evliliğini de serbest bırakırdık. Gerçekten çıldırdılar. Psikiyatristlerin tedavisine ihtiyaçları var. 14 Mayıs’ta Allah’ın izniyle sizden ricam, sandığa gideceksiniz; Ailenizi, akrabalarınızı, dostlarınızı sandığa götürüp Kemal’e bir, Meral’e bir oy vereceksiniz. Bu canavar sistemden hep birlikte kurtulacağız.

İçlerinden biri biz kazanırsak şampanyalar patlasın, onlar kazanırsa tertemiz alınlarıyla secdeye kapanacaklarını söylüyor. Çık oradan. Elini kulun sağına uzattın. Haramın dibine ulaştınız. Her birinizin alnında siyah noktalar var. Kulun sağına elini uzatana af yoktur. 82 puan alan çocuklarımızı atamadınız. 52 puanla amcası, ayısı olan çocukları AK Parti’ye atadınız. Bu bir köle hakkı. 4 dolar yani 80 lira olması gereken fındığı Ferrero’ya verdiniz.

“SİZ GİRESUN’UN İLÇELERİNDEN AMERİKA’YA BAŞVURU İÇİN MEKSİKA’YA GİDİYORSUNUZ”

Giresun’un kalkınması bizde. Giresun, uluslararası doğa turizminin merkezi olmak için her türlü temele sahiptir. Yatırım yapmanız yeterli. Gençler işsiz. Giresun’un ilçelerinden gençler Amerika’ya sığınmak için Meksika’ya gidiyor. O çocuklar şu anda Meksika’daki toplama kamplarında. Böylesine güzel bir şehrin gençliğinin Meksika’daki bir toplama kampına gitmeyi göze alarak bu ülkeyi, bu güzel şehri terk edip iltica etmesi yazık, size yazık. Recep bey neyle övünüyorsunuz? İnşallah 14 Mayıs akşamı kendisini ve arkadaşlarını emekli edeceğiz ve Sayın Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanımız olarak Çankaya’ya götüreceğiz.

“CUMHUR İTTİFAKI’NIN KÜÇÜK ORTAĞI ‘VÜCUTLARINA KURŞUN GELECEĞİNİ’ SÖYLEDİ. SİNAN ATEŞ ÖLDÜRÜLDÜ DEMEKTİR”

Cumhur İttifakı’nın küçük ortağı da çıkıp ‘Vücutlarında mermi olacak’ dedi. Böyle bir seçime gidiyoruz. Ölüm ne bir nefes önce ne de bir nefes sonradır. Allah senin gibileri vesile edecekse canı baş tacıdır. İşte Sinan Ateş böyle katledildi. Ayakkabı numarasına kadar herkesin kim olduğunu bilen Recep Bey; Ne azmettiriciyi yakaladın ne de katili. Bengisu’nun Banuçiçek’in genç akademisyen babası Ankara’nın göbeğinde katledildi, hiçbir şey olmadı. Bu kendi içinde büyük bir uçarılık, kendi içinde büyük bir korkaklık, kendi içinde herkes için bir tehdit. Kaide olsun, yemin olsun, yemin olsun; 15 Mayıs’tan itibaren Sinan’ı katledenler, azmettirenler de, katledenler de yakalanacak ve gereken hesap sorulacak.

“11 BİN KÖY OKULUNU HEMEN AÇACAĞIZ. HEMEN 100 ÖĞRETMEN ATAYACAĞIZ”

11 bin köy okulunu hızla açacağız. Hızlı bir şekilde 100.000 öğretmen ataması yapacağız. Daha sonra 150 bin öğretmen daha atayacağız. O köylere ziraat mühendisi, veteriner atayacağız, teknisyen atayacağız. Tarımı canlandıracağız. 100 yıllık fındık bahçelerinin rekoltesi düştü, çiftçilerimizle el ele vererek gençleştirme çalışmalarını üstlenecek, fındık bahçelerinizi gençleştireceğiz. Fındık asla 4 doların altında fiyatlandırılmayacak. Fındık, Ferrero’nun elinde oyuncak olmaktan çıkacak. Orman niteliğini yitirmiş ve bazı kardeşlerimizin tapulu mülkiyeti kaybolan yerlerle ilgili olarak Mera Kanunu gözden geçirilecek ve tapusu olanların malları kendilerine iade edilecektir. Dereli-Şebinkarahisar yolu ve tüneli, Giresunlu gençlerin ortasında aşkın simgesiymiş meğer. ‘Aşkımız bu yol gibi olacak. Yani hiç bitmeyecek diyorsun. Aşkın simgesi, bu sonu gelmeyen yolu bitirmek bize nasip olacaktır.

“YARALANMANIN ARTIK SONLANDIRILMASI VE HESABI SORULMASI İÇİN KADINLARDAN FAZLA OY İSTİYORUM”

Gelecek Pazar, Anneler Günü tam zamanında. Özellikle kadınlardan ekstra oy istiyorum ki bize yönelik bu hakaretler son bulsun ve hesap sorulsun. Yani ‘Kemal’e bir oy Meral’e bir oy’ dışında kadınların da aynı anda Meral’e oy vermesini istiyorum. Hangi siyasi partiden olursan ol oy istiyorum. Bu karmaşanın giderilmesi gerekiyor, bu saçmalığın ortadan kaldırılması gerekiyor. Bu bizim son seçimimiz. Yani parlamenter sistem, bahsedeceğimiz son seçimdir. Bu seçimi kazandığımızda parlamenter sisteme geçeceğiz. Yargı özgür ve bağımsız kalacaktır. Hukukun üstünlüğü ifade özgürlüğü olacaktır. Nefes alacak gençlerin umutları yeniden yeşerecek. Sonucun prestiji ile israf sona erecektir. Adaletsizlik ortadan kalkacak, harama yönelme ortadan kalkacaktır. Hırsızlık, yüzsüzlük, hırsızlık, gasp süreci son bulacaktır. Tam tersi olunca da başkanlık sistemi üzerinden başka hiçbir şeyin konuşulmayacağı bir seçim asla yapılmaz.

“ARTIK BÜYÜK OLMAYA İHTİYACIMIZ VAR. ŞİMDİ BİRBİRİMİZE EL VE ​​KOL VERMELİYİZ”

AK Partili ve MHP’li kardeşlerime sesleniyorum; 13.Cumhurbaşkanı Adayı olarak oyunlarınızı Kılıçdaroğlu Bey’e, GÜZEL Parti’ye oyunuzu istiyorum. Çünkü Sayın Erdoğan seçilse bile 5 yıl sonra tekrar seçilemez. Bundan sonra bu ucube sistemin ortadan kalkması söz konusu olmayacak ve yıllardır nefret ettiğimiz bu rövanş sisteminin dibine kadar gideceğiz. Şimdi sarılmalıyız. Şimdi ellerimizi kollarımızı birbirimize uzatmamız gerekiyor. Özellikle Sayın Erdoğan’ı en çok sevenler bu sistemin değişmesi için Sayın Kılıçdaroğlu’na ve İYİ Parti’ye oy vermelidir.

“BURAYA SAHİP OLANLARA ‘ALLAHSIZ, KİTAPSIZ, İNANÇSIZ, DİNSİZ’ DERSENİZ ŞİRKET YÖNETİRSİNİZ”

Türkiye’de doktorlar kovuldu, gittiler. Gerçek problemler bunlar. Ama ne yapılıyor? “Kitapsız, Tanrısız, dinsiz, inançsız.” Ben 7 yaşımdan beri günde beş vakit namaz kılan bir insanım. Kardeşlerimden herhangi birine ‘dinsiz, inançsız, kitapsız, Allahsız’ demek bana şirktir. Sayın Erdoğan ve arkadaşları şu anda şirkette. Günah başka, Müslüman başka. Burayı şereflendirenlere ‘Allahsız, kitapsız, kâfir, dinsiz’ dersen şirk olursun. Türkiye’nin ipi koptu. Bu arkadaşlar gitti. Bugün Giresun’da görüyorum ki bir karar var, bir irade var. Halkın iradesi var, karar da halkın. Kadınların ve gençlerin bir seçeneği var. Bu iş yapılır, Allah bin kere razı olsun. Bugün buradasın, burayı onurlandırdın. Bu bir veba. Hakkını al. Cenab-ı Allah beni ve arkadaşlarım Sayın Kılıçdaroğlu’nu hem onun huzurunda hem de sizin karşınızda mahcup etmeyecektir.

“14 MAYIS AKŞAMINDA ATTA’YA GİDECEKLER. MİLLET İRADESİNİN NE OLDUĞUNU GÖRECEKLER”

İstihdam oluşturacağız. En önemlisi de fındığı burada burada Ferreros’a vermeyeceğiz. 82 puan alanların ihmal edildiği, haklarının yenildiği, 52 puan alanların atandığı bir sistem ortadan kalkacaktır. Mülakat ortadan kalkacak ve gençlerimizi işsiz bırakmayacağız. İhtiyaç sahibi kadınlarımıza, 18-26 yaş grubundaki gençlerimize hiçbir koşul aranmaksızın aylık 2 bin 500 lira maaş ödeyeceğiz. Yatılı kadınlarımız en çok istihdam edilenler arasında ve en başta tarıma girdi sübvansiyonu vereceğiz. Borçlarınızı bir yıl erteleyeceğiz. Sadece 1 yıl faiz ödersiniz, 5 yıl anapara ödersiniz. Tarımla ilgili çok değerli kararlarımız var. Çünkü gıdanın bir hayatta kalma sorunu olduğunu pandemide gördük. Gıda güvenliği her şeyden önemliydi. Çok çalıştık, çok iyi hazırlandık, geliyoruz. Ama en değerlisi; Çalmayacağız, çalmayacağız, harama el uzatmayacağız, insanların hakkına dokunmayacağız. Bu milleti işgalci görüp, bu millete hakaret edenler 14 Mayıs akşamı taarruza geçeceklerdir. Halkın iradesinin ne olduğunu göreceklerdir.”

Kaynak: ANKA / Yeni

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler