Teknoloji

Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları

 
Epic Games platformunda çok çeşitli indirimler devam ediyor ve bildiğiniz üzere Steam platformunun aksine buradaki oyunlar tamamen Türk Lirası desteği ile beraber satışta bulunuyor. Şimdi ise yeni bir liste hazırlamak ve burada yer alan oyunları sizler için derlemek istiyoruz. Listemizde daha çok haftanın öne çıkan indirimleri bulunuyor ancak uzun süreli indirimlerin de aynı şekilde burada olduğunu aktarabiliyoruz. Bu kapsamda alabileceğiniz ve şu anda indirimde bulunan oyunlar arasından seçim yapabileceğiniz en iyi oyunları sizler için derliyoruz.
 
Bu oyunların dışında elbette daha farklı oyunların olduğuna da aktarabiliriz. Eğer gözünüze kestirdiğiniz ve daha önce deneyimlediğiniz bir oyun varsa ve şu anda da Epic Games platformunda indirimde ise bunları yorumlar kısmında belirtmeyi ihmal etmeyin. Şimdi geçelim listemize.
 
– Fort Solis (424 TL) 
 
 
 
İlgi çekici uzay ortamlarında geçiş yapabileceğimiz ve kendimizi Mars’taki bir koloni üzerinde bulabileceğimiz yapım, üçüncü şahıs kamera bakış açısıyla beraber sinematik ve aynı zamanda yürüme simülasyonu deneyimini bizlere sunuyor. Ağustos 2023 tarihinde çıkışını gerçekleştiren oyunda mühendis Jack Leary adındaki bir karakteri kontrol ediyor ve buradaki amacımız Mars’taki bir maden üssünden gelen çağrıya cevap vermek.
 
– Epic Games sayfası
 
Oyun şu anda Epic Games sayfasında 424 Türk lirasından satışta bulunuyor. Ancak diğer taraftan Steam platformunda da elbette 14 dolarlık bir etikete sahip olduğunu aktarabiliyoruz. Steam platformunda ise 450-460 Türk Lirası civarına gelen bu yapım, iki platform arasında da yakın bir fiyatlandırma ile karşı karşıya kalıyor. Dolayısıyla hangi platformdan satın almak istiyorsanız ona göre yönelebilir ve indirimlerin süresi sona ermeden oyunu almanızda fayda var diyebiliriz.
 
– Nocturnal (129 TL)
 
 
 
Yandan görünüm platform oyunları arasında güzel bir yere denenmiş ancak arka planda kalan Nocturnal, şu anda Epic Games indirimleri kapsamında 129 Türk Lirasından karşımıza çıkıyor. Yaklaşık 3 saatlik bir deneyimi bizlere sunan oyun, yoğun bir aksiyon ve platform deneyimi ile beraber ön plana çıkıyor.
 
– Epic Games sayfası
Steam platformuna bakacak olursak oyunun olumlu etiketine sahip olduğunu aktarabiliyoruz. Ancak elbette incelemelerin oldukça az olduğunu da söyleyebiliriz. Dolayısıyla oyunun az bir kitle tarafından oynandığını ve arka planda kalmış bir yapı nedeniyle beraber oyun hakkında çok fazla incelemenin olmadığını aktarabiliyoruz.
 
– Assassin’s Creed Valhalla (199 TL)
 
 
Epic Games indirimleri kapsamında oldukça ucuz bir fiyata elde edebileceğiniz Assassin’s Creed Valhalla, 199 Türk Lirası ile karşımıza çıkıyor ve oynanması gereken yapımlar arasında yer alıyor. Serinin iyi oyunlarından biri olan bu yapım, uzunluğu sebebiyle oyuncular tarafından eleştirilse de efsanevi Viking savaşçısı olarak oynayabileceğiniz bir yapıyı bünyesinde barındırıyor. Yapım içerisinde, bildiğiniz üzere seriden de aşina olduğunuz gibi açık bir dünya bulunuyor.
 
– Epic Games sayfası
 
Açık dünyayı istediğiniz şekilde gezip tozabiliyor, buraları keşfedebiliyor, gizli noktaları açığa çıkarabiliyor ve hem ana görevlerden hem de yan görevlerden ilerlemek durumunda kalabiliyorsunuz. Düşmanlar üzerine akınlar yapabileceğiniz, yerleşiminizi yani bölgenizi genişletebileceğiniz ve hatta egemenliğinizi pekiştirebileceğiniz bu yapım, gerçekten de sağlam aksiyonuyla ve macera usulü ile beraber ön plana çıkmayı sürdürüyor. Eivor olarak yer alabileceğimiz bu yapımda zafer ve şan için savaşlara katılmak durumunda kalıyor, kapsamlı savaşlarla beraber kendi bölgemizi ve klanımızı daha da ileriye taşımak istiyor ve daha fazla detay ile beraber düşmanlara meydan okuyabiliyoruz.
 
– Dead Island 2 (374 TL)
 
 
Kıyamet sonrası bir ortamda bulunduğumuz ve zombilerle beraber kapışabileceğimiz Dead Island 2, Epic Games indirimleri kapsamında 374 Türk lirasından karşımıza çıkıyor. Oyun oldukça ucuz fiyatlandırma ile bizlere sunulurken, normal fiyatının 700 Türk lirasını aştığını söyleyebiliriz. Dolayısıyla indirim dönemlerini takip etmeniz ve bu kapsamda oyunları satın almanız oldukça önemli. Bu sayede hem cebinizden tasarruf edebilir hem de daha fazla oyuna sahip olabilirsiniz. Böylece kütüphanenizi daha fazla oyun satın alarak genişletebilirsiniz.
 
– Epic Games sayfası
Kıyamet sonrası zombi ortamında bulunduğumuz ve hayatta kalma deneyimiyle beraber zombilere karşı savaşabildiğimiz yapımda, elbette enfekte olmuş birçok düşmanın burada olduğunu ve zombilere dönüşen kasaba sakinlerinin nasıl duruma geldiğini deneyimleyebiliyoruz. Los Angeles sahillerinde dolanabildiğimiz ve zombilerle beraber şehir merkezine doğru inebildiğimiz yapımda, her bir zombi türünün farklı şekillerde bizlere saldırdığını ve her bir aksiyon dahilinde farklı kombolar gerçekleştirebileceğimizi aktarabiliriz.
 
Hayatta kalabileceğimiz farklı durumlara doğru evrilebileceğimiz ve en iyi zombi katili olabileceğimiz yapımda, salgının ardındaki gerçekleri açığa çıkarmak durumunda kalıyor ve burada tamamen hayatta kalma mücadelesine atılırken, karakter odaklı bir yapı ile de karşılaşıyoruz. Dolayısıyla aksiyon ve rol yapma deneyiminin yanı sıra, hayatta kalma deneyimini de bizlere sunan bu yapımda, gerçekten de yapabileceklerimiz oldukça önem arz ediyor. Bununla beraber, oyunda hızlı bir şekilde ilerlemeye başlıyor ve ana görevlerden hem de yan görevlerden kendi karakterimizi geliştirebiliyoruz.
 
– Far Cry 6 (249 TL) 
 
 
 
Ubisoft tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon macera oyunu Far Cry 6, şu anda Epic Games indirimleri kapsamında oldukça ucuz bir fiyatlandırmayla karşımıza çıkıyor. Oyun, 249 Türk Lirası ile bizlere sunuluyor ve Çağdaş bir devrimci olarak mücadeleye katılmak durumunda kalıyoruz. Adrenalin dolu bölümlere ilerleyebileceğimiz ve aynı zamanda muhteşem mekanlara doğru geçiş yapabileceğimiz yapımda, yakın ve menzilli silahlarla ve dövüş silahlarıyla beraber ilerleyebiliyor ve istediğimiz şekilde mücadelemizi tam anlamıyla yapmaya çalışıyoruz. Yapım içerisinde yer aldığımız süre boyunca Yara adlı bir adada bulunuyor ve bu adayı dilediğimiz şekilde gezip tozabiliyoruz.
 
– Epic Games sayfası
 
Çünkü oyun içerisinde geniş kapsamlı bir adanın bulunduğunu aktarabilir ve bu geniş kapsamlı adada yer aldığımız süre boyunca farklı görevlere doğru adım atabiliyoruz. Bu görevleri yerine getirmek için elimizden geleni yapmaya koyuluyor ve ülkeyi zorba yönetim sarmalından kurtarmak için elimizden gelenin fazlasını yapmak durumunda kalıyoruz. Özgürlüğe kavuşabileceğimiz, istersek tek başımıza istersek de işbirliği modunda oynayabileceğimiz bu yapım gerçekten de güzel bir deneyim bizlere sunuyor ve bu deneyimle beraber de elimizden geldiğince burada hayatta kalmaya çalışıyoruz. 
 
– Horizon Zero Dawn (224 TL) 
 
 
 
Dikkat çekici oyun tasarımı ve üst düzey görsellerle birlikte sunulan Horizon Zero Dawn şu anda Epic Games indirimleri kapsamında 224 Türk Lirası ile karşımıza çıkıyor. Oldukça uygun bir fiyatlandırma ile sunulan bu yapım, oynanması ve mutlaka göz atılması gereken yapımlar arasında bulunuyor. Makinelerin yönettiği bir gelecekte bulunduğumuz ve bilim kurgu temasının ön plana çıktığı bu yapımda, Aloy adındaki bir karakteri kontrol ediyoruz ve kötü güçleri ortadan kaldırmak tamamen bizim işimiz oluyor.
 
– Epic Games sayfası
 
Efsanevi bir görevle ilerleyebileceğimiz farklı bölgelere doğru adım atabilir ve aynı zamanda dünyayı keşfedebiliriz. Aksiyon ve macera içerikleriyle kendimizi yıkıcı güçlere karşı korumak durumunda kalıyoruz. Oyunda makineleri avlayabiliyor ve elimizdeki oku düşmanlara karşı savurabiliyoruz. Yapım içerisinde elimizdeki okla birlikte dikkatli bir şekilde ilerlemek durumundayız.
 
Düşmanlara karşı yaklaşımımızı tamamen biz belirleyebilir, istediğimiz takdirde gizlice, istediğimiz takdirde ise doğrudan aksiyona dahil olabiliriz. Böylece kendi deneyimimizi özelleştirip kişiselleştirebiliriz. Taktiksel saldırılarla düşmanlara karşı gelebilir ve çevre unsurlarını kendimize kullanabilir, aynı zamanda muazzam bir açık dünyayı keşfedebiliriz.
 
Yapım gerçekten de güzel bir deneyimi bizlere sunuyor ve dünyanın artık bizim değil, makinelerin hükmünde olduğunu deneyimleyebiliyoruz. Makinelerin yönettiği bir dünyada yer aldığımız süre boyunca efsanevi bir görevi üstlendiğimizi aktarabiliyor ve bu görevlerle gidişata yön vermek durumunda kalıyoruz.
 
– Dying Light 2 Stay Human (542 TL)
 
 
Zombi dünyasında hayatta kalabileceğiniz yeni bir oyun olarak karşımıza çıkan ve üst düzey bir hayatta kalma mücadelesini bizlere sunan Dying Light 2 Stay Human şu anda Epic Games Mega indirimleri kapsamında 542 Türk Lirası ile karşımızda bulunuyor. Oyun içerisinde açık bir dünya yer alıyor. Bu açık dünya içerisinde istediğimiz şekilde ilerleyebiliyor, hayatta kalma unsurlarıyla beraber ön plana çıkan yapıyla karşı karşıya kalıyoruz ve ek olarak burada yapacaklarımızla beraber zombilerin üstesinden gelmek durumunda kalıyoruz. İlk oyunla beraber bildiğiniz üzere gerçekten de güzel bir ivme yakalayan seri, devam oyunuyla beraber de taçlandırılıyor ve genel olarak oyuncular tarafından sevildiğini aktaralım.
 
– Epic Games sayfası
 
İlk oyundaki olayların üzerinden 20 yılın geçtiği ve diğer hayatta kalanlarla beraber yer aldığımız yapımda hem ana görevlerden hem de yan görevlerden ilerleyebiliyor ve ek olarak burada istediğimizi gerçekleştirebiliyoruz. Oyun şu ana kadar çıkışı ile beraber ondan fazla güncelleme almış durumda ve sunduğu avantajlarla beraber oyunun keyfini çıkarabiliyorsunuz.
 
Zaten Epic Games kapsamında yer alan sürümün tüm güncellemeleri içerdiğini ve ek paketlerin de burada yer aldığını aktarabiliyor ve istediğiniz içeriği burada deneyimleyebiliyorsunuz. Daha fazla cephane içeriğiyle, oynanış unsurlarıyla ve dövüş sistemleriyle yer alabileceğiniz yapımda, her yapacağınız hamlenin oldukça önemli olduğunu aktarabiliyor ve burada insan kalmak için elimizden geleni fazlasını yapmak durumunda kalıyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler